РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

2 коментара:

  1. Вече започвам да мисля, че този, който публикува снимките от Черноморието, ползва много невярна информация. 1. През 1974 г Албена нямаше почти никаква зеленина. 2.На подиума ясно се вижда реклама на Меча поляна, пикник край Златни Пясъци. 3.По мои спомени, по това време /1974/ Меча Поляна още не съществуваше, а пикника се правеше в местността Ковшак Чешма , на 500 м от Аладжа манастир. 4. Струва ми се че самата снимка ее от по- късно време от 74г. и е конкурс за красота на Златни Пясъци. ако това е важно за посетителите на сайта! Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  2. Благодарим за уточнението.Много от снимките,получаваме от приятели на сайта с описание към тях,което публикуваме и е възможно да има неточности.

    ОтговорИзтриване

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив