Познахте ли вече коя актриса е изобразена на снимката? Това е актрисата Рейчъл Уорд, която изигра ролята на Маги в сериала „Птиците умират сами“


През 2023 г. култовата сага стана на 40 години, а Рейчъл Уорд навърши 66 години. В годините на излизане на продукцията тя беше обявена за най-красивата филмова актриса, като двамата с Ричард Чембърлейн бяха безспорни любимци на зрителите.


Решихме да проследим съдбата на тази красива актриса, която се снима в много филми, а след това избра доста уединен начин на живот.

Тя е родена в Англия. Бащата на Рейчъл бил аристократ. Според самата Уорд баща й се интересувал само от пари, власт и статус. Той не участвал много в отглеждането на дъщеря си, какот и майка й. Семейството живеело в имение от 16-ти век с 12 спални и безкрайна поредица от бавачки се грижели за момичето. Майка й идвала само през уикендите.


На 16 години Уорд напуска училище и става модел. Тя се снима за кориците на Vogue и Cosmopolitan. Малко по-късно се премества в САЩ, където започва да се появява в реклами.През 1979 г. дебютира във филма „Lilies of the Field“. Звездната й роля обаче тепърва предстояла.


През 1982 г. Рейчъл е номинирана за награда „Златен глобус“ в категорията „Нова звезда на годината“ за ролята си във филма „Машината на Шарки“. Тогава обаче тя така и не получи жадуваната статуетка.


Големият пробив


Звездата на Рейчъл Уорд изгрява през 1983 г., когато публиката я вижда като Маги в „Птиците умират сами“. Актрисата тогава е на 26 години.


Тази роля й носи не само световна слава, но и любов. На снимачната площадка тя се запознава с Брайън Браун, който на екрана е неин нелюбим съпруг, а по-късно става такъв и в живота.


Според Брайън между тях веднага е възникнало привличане. Той споделя, че на шега е казал на Рейчъл, че ще има 3 деца, и добавя: „Но аз самият не знаех, че това ще бъдат нашите общи деца.“


Няколко месеца по-късно се разделят, но само за да се съберат отново – завинаги.


Браун признава: „Удивително е, че сме женени от 40 години. Без значение къде ще играя, винаги ще благодаря на „Птиците умират сами“ за моя брак и семейство.”


Рейчъл казва, че веднага била очарована от способността му да разсмива хората . Тя казва: „Той има отлично чувство за хумор. Беше толкова уверен, но изобщо не беше арогантен. И тялото му е красиво. Първата ни целувка се случи на екрана и до края на снимките вече се познавахме много добре.“През 1983 г. Рейчъл е призната за една от 10-те най-красиви жени в света.


Известно време актрисата работи активно и след снимките на „Крепостта“ (1985) си взема почивка, за да… учи актьорско майсторство. През 1987 г. се завръща на екраните, играейки със съпруга си във филма „Добрата съпруга“. През 90-те години Уорд участва в 11 филма и сериали.


През 2001 г. е номинирана за Златен глобус за ролята си във филма The Farthest Shore, но актрисата отново не получава статуетката.Актрисата е щастлива майка на 3 деца. Всички деца тръгнаха по стъпките на родителите си. През 2019 г. Рейчъл и Браян станаха баба и дядо – дъщеря им роди син.


Днес кариерата на Рейчъл е в застой и тя иска да прекарва време със семейството си.


Актрисата обича да язди коне със съпруга си. Двамата често седят прегърнати и гледат любимите си британски сериали.


Веднъж Брайън разкри тайната на техния щастлив брак: „Основното нещо е постоянно да се съгласявате с жена си. Ако нещо се обърка, тогава трябва да признаете, че да, вината е моя. Ако мъжете научат това, всички бракове щяха да бъдат много по-щастливи.“


Рейчъл е доста критична към себе си: „Винаги съм мечтала да бъда актриса, но не тази, която в крайна сметка станах.“


Тя мрази да се гледа на екрана: „Никога не гледам филмите, в които съм участвала. Когато ги видя, се крия под одеялото.


Онзи ден по телевизията показаха „Птиците умират сами“. И си казах: „Седни и виж колко си била красива“. Но не, не можах да се преборя със себе си“.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив