Почина актрисата Шанън Дохърти, съобщи списание „Пипъл“. Тя си е отишла на 53 г., след битка с рака.


През февруари 2020 г. звездата от „Бевърли Хилс 90210“ призна, че се бори с раково заболяване, което дотогава пазела в тайна. За първи път Шанън е диагностицирана с рак на гърдата през 2015 г. Тя влиза в ремисия през 2017 година. Но заболяването се е завърнало през 2020-а … и този път било още по-агресивно. Тогава актрисата заяви, че е диагностицирана с рак в четвърти (последен) стадий, предаде Нова тв.През ноември 2023 г. стана ясно, че болестта вече се е разпространила в костите ѝ, а самата Дохърти казваше, че не се предава.Още скръбни вести:


Известният фитнес водещ Ричард Симънс почина на 76-годшна възраст.


Симънс е открит мъртъв в дома си в Холивуд Хилс, Лос Анджелис, Калифорния, пише Sky News.Той почина в събота – ден след 76-ия си рожден ден, като вероятна причина е естествена смърт.


В петък Симънс сподели съобщение в социалните мрежи, в което благодари на феновете си за пожеланията за рождния му ден: „Благодаря ви… Никога през живота си не съм получавал толкова много съобщения за рождения ми ден! Седя тук и пиша имейли. Желая ви най-прекрасния остатък от вашия петък. , Ричард.“Симънс беше фитнес инструктор и мотиватор повече от 40 години, преди да напусне общественото внимание.


По-рано тази година той разкри, че е бил диагностициран с рак на кожата, с поредица от публикации в социалните медии.Известен със своя ентусиазъм и хумор, Симънс беше един от пионерите в света на фитнеса. Той участва в 65 фитнес видеоклипа, от които са продадени на повече от 20 милиона копия.


Инструкторът също така имаше собствено телевизионно шоу, „Шоуто на Ричард Симънс“, което продължи четири години и получи няколко награди Еми.През цялата си кариера той беше критик на модните диети и наблягаше на плановете за здравословно хранене и упражнения.


По-рано тази година Симънс се обяви против създаването на биографичен филм за живота му с участието на актьора и комик Поли Шор.


„Току-що получих съобщение като всички останали, че красивият Ричард Симънс е починал. Надявам се, че е в мир горе на небето“, написа Шор в X. „Ти си единствен по рода си, Ричард. Невероятен живот. Невероятна история. Счупиха делфинските гащи, когато те направиха. Почивай в мир, приятелю. Почивай в мир.“

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив