Вероника Кастро е щастлива вечна красавица, която стана баба, но не се пенсионира Ще повярвате ли, че чаровната Вероника Кастро вече е на 71?! Звездата от „Богатите също плачат” и „Дива роза” не много по-различна от времето, когато играеше красиви провинциалистки, които преживяваха куп изпитания с любовта си, до щастливия край със своя принц.

Ето как изглежда красивата Вероника днес

Роса Гарсия – младо момиче, което живее заедно с кръстницата си Томаса в беден квартал. Един ден влиза в градината на семейство Линарес, за да си откъсне сливи и Дулсина Линарес, заедно с вярната й прислужница Леополдина, искат да издадат момичето на полицията. Но Рикардо Линарес, доведеният брат на Дулсина, защитава момичето. Дулсина има сестра Кандида, а Рикардо – брат-близнак Рохелио.

Дулсина е влюбена в адвоката Федерико Роблес, а Рикардо – в Леонела Вияреал. Рохелио ходи с помощта на патерици. Федерико е любовник на Кандида, но никой не знае за това. Рикардо настоява за своя дял от наследството, но сестра му е против. За да си отмъсти, Рикардо решава да се ожени за първата жена, която срещне и това в Роса Гарсия.

Паулета Мендисабал е истинската майка на Роса, която е била принудена да я даде на Томаса, за да я спаси. Тя се опитва да я намери, но не успява. Тя е омъжена за Роке, от когото има син Пабло.

Роса и Рикардо се женят и Дулсина е шокирана. Сестрата на Рикардо и Леонела постоянно издевателстват над нея. Рикардо наема като шофьор на Роса, Риго, и Дулсина се опитва да предизвика ревността на Рикардо, като намеква, че Роса има връзка с Риго. След голям скандал, Роса се връща в дома на Томаса. Тя се устройва на работа като прислужница, без да знае, че господарката на дома е нейната истинска майка, Паулета, която презира дъщеря си. Роса не се задържа много в дома, а Росаура получава пристъп. Тя извиква Паулета и иска да й каже къде може да намери дъщеря си, но не успява, умира преди това.

Приятелката на Роса, Линда, се влюбва в Рохелио, който се подлага на операция. Кандида забременява от Федерико. Паулета разказва на съпруга си за дъщеря си. Пабло също научава за нея. Дулсина научава за връзката на Кандида и Федерико и блъска сестра си по стълбите, след което тя изгубва детето. Но Федерико има още една любовница – Ирма. Той решава да се избави от нея, за да не провали брака му с Дулсина. Той наема убиец, но за късмет, Ирма остава жива.

Рикардо моли приятеля си Анхел де ла Уерта да даде работа на Роса като продавачка, но настоява тя да не научава за тази негова молба. Роса започва работа, но не допада на Карлос и Малена, работници в магазина. Дулсина и Федерико се женят, а Рикардо и Роса се развеждат. След това Рикардо решава да се ожени за Леонела.

След като изгубва детето си, Кандида лежи в болница и това я променя. Сега вече тя желае щастието на Роса и Рикардо. Роса отива на вечеря в дома на Анхел, но се развихря буря и тя решава да остане през нощта там. За това научава Рикардо и отива там, устройвайки голям скандал. След това всичко се изяснява, те се сдобряват и заминават заедно на море.

Ирма за известно време остава инвалид, но отново прохожда. Тя разказва на Дулсина, че Федерико има любовница – Мириам. Дулсина отива при нея и без малко да я удуши, но жената остава жива. Леонела отново прави номера на Роса и Рикардо. Тя прави спектакъл в ресторанта, за да накара Роса да ревнува. Рикардо и Роса отново се карат. Роса работи в едно ателие и вижда там сватбената рокля на Леонела, разваля я. Дулсина изяснява, че Федерико е измамил семейство Линарес. Нападат Федерико, стрелят по него. След това в болницата Дулсина изключва кислорода му и той умира. Рикардо се жени за Леонела.

Паулета открива Роса и Томаса и те се преместват да живеят при нея. Завещанието на Федерико гласи, че всичко негово преминава в ръцете на законната му съпруга Мария Елена. Дулсина е направо в ужас. По вина на Федерико, Дулсина става длъжница на Паулета, тъй като тя разполага с разписка за скъпоценности. Роса моли майка си да се оправи тя с Дулсина и я принуждава да им поиска прошка на колене.

Роса забременява от Рикардо. Тя се запознава с доктор Херман Лаприда. Рохелио защитава в бара Линда и го наръгват. Рикардо и Роса отиват при него в болницата. Дулсина и Леонела наемат Аугустина да нападне Роса, а тя наема друга жена, която да я пази и която я пуска. Роса се прибира в дома си.

Паулета по молба на Роса купа за нея имението на семейство Линарес, което е заложено да се продава, за да могат да си изплатя дълговете. Леонела блъска с колата си Роса. След това избягва, но бензина й свършва на един железопътен прелез и влака я блъска. Леонела убита, а Роса е в болницата. Рикардо отива при нея и научава, че очаква дете от него. Дулсина с помощта на Леополдина се опитва да подпали къщата, но Леополдина я залива с киселина. Дулсина е изпратена в затвора; лицето й е обезобразено.

Роса и детето са спасени. Тя прощава на Рикардо и след няколко дена се женят.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив