Намерих фотография на майка ми от 50-те години и от сърце желая да извикам „ Върнете тази хубост! “

Ние имахме шанс. Имахме шанса да живеем във време, когато всичко към нас беше естествено, в това число хубостта.


Погледнете идеала за хубост тогава и през днешния ден:


Жените от 50-те са били късметлийки!


Да си роден през 50-те години на 20 век е същински шанс. Хората тогава съумяха да живеят в епохата на разцвет на всичко естествено.

Една от характерностите на този интервал е естествената хубост на дамите.

За разлика от днешния свят, където козметиката и пластичната хирургия основават изкуствени облици, през 50-те години хубостта е естествена. Нашите майки, в случай че въобще са го употребявали, са употребявали минимално количество козметика, червило и серпантина.

А какви бяха фамилиите тогава! Семейството играеше централна роля в нашето общество и ние постоянно прекарвахме време дружно като семейство, наслаждавайки се на компанията на другия.

Без разпръскване с електронни устройства и обществени мрежи.

Големи късметлии сме, че хванахме време, когато животът бе доста по-простичък, само че в това време по-богат на естествени и действителни моменти.

На мен ми липсва това време. А на вас?

Ще бъдем доста признателни за вашите фотоси на вашите майки или семейство от това време в мненията!

Източник: svobodnazona.com

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ👉 СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

1 коментар:

  1. Пълни глупости пишете. Каква естествена красота, тогава жените са изглеждали много по-възрастни от сега. Не само липсата на козметика, а и облеклото и прическите са ги състарявали. По онова време на 50-годишните жени са казвали "старици", а и така са изглеждали в сравнение с днешните жени на 50. Днес дори 60-годишните жени изглеждат по-добре и то без пластична хирургия. Днешните 60 са тогавашните 40.

    ОтговорИзтриване

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив