Звездите на балканския тенис Григор Димитров и Новак Джокович избухнаха до сутринта в нощна София. Това се случи малко след като двамата сътвориха страхотен спектакъл и зарадваха феновете в „Арена София“. Шоуто продължи в столичен бар. А там любимата певица на Ноле Камелия го изненада с живо изпълнение на хита „Луда по тебе“.

Както е известно, Джокович много харесва тази песен и неведнъж я запя, включително и след края на мача му с Гришо. Той поиска от DJ Мартен да пусне парчето в зала „Арена София“, но желанието му не бе удовлетворено. Това обаче не спря сърбина сам да подхване песента с микрофон в ръка.

Тази ситуация пък бе забелязана от самата Камелия, която коментира въпросната случка в социалните мрежи и обеща, че лично ще изпълни песента на Джокович. Впоследствие певицата изпълни обещанието си, което изключително зарадва Ноле, който се развихри и дори танцува с нея и хвърля салфетки в компанията на Гришо.



Той се състоя в зала „Арена 8888 София“, която буквално се пукаше по шевовете. Българинът достигна до победата с резултат с 6:4, 2:6, 10:6.

Съдия на двубоя бе сръбкинята Марияна Вельович. Събитието бе организирано от фондацията на Григор Димитров. Сред специалните гости на мероприятието бяха кметът на столицата  – Васил Терзиев, старши треньорът на Левски – Станислав Генчев, Димитър Бербатов, Любо Ганев и Мануела и Катерина Малееви.

Победителят в мача бе решен с шампионски тайбрек.

Григор спечели първата точка, но Новак отговори с две точки на собствен сервис. Джокович първи направи минипробив, като това се случи след сбъркан бекхенд от първата ни ракета. Българинът остана близо в резултата след уинър от форхенд. 

Григор изравни при 4:4, след което на свой ред имаше минипробив преднина. Той поведе със 7:5 и се приближи на 3 точки от победата. Последва грешка от форхенд на Джокович.

Срещата приключи, след като едно от децата, които подаваха топките, реализира мачбола.

Източник: Sportal


РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив