От два дни Камелия е "в устата" на всеки българин, благодарение на Новак Джокович.


52-годишната поп фолк икона е изглеждала съвсем различно като дете.


Ето две нейни снимки от личния архив, които набраха хиляди лайкове.На първия кадър е ученичка. Както се вижда, тя е била примерно пионерче с шалче и плитка. „Малко момиченце с големи мечти … ех, животе!“, написа звездата преди няколко години.


Камелия е родена в Чипровци. Музикалният ъ дебют е на 11-годишна възраст като солист на училищния хор, с който изпълнява руска песен. 

През 1994 става победител в организираните по това време конкурси за красота „Мис Чипровци“ и „Мис Монтана“. Пее по сватби и кръщенета в Северозападна България, става част и от оркестъра „Видин“. През 1997 година подписва договор с музикална компания „Пайнер“, която дава тласък на кариерата й. Следват много поп фолк хитове, албуми, концерти и хиляди почитатели.

Източник:petel.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив