Напоследък се разпространяват слухове, че Мария Игнатова е прекратила връзката си със съпруга си Ивайло Цветков - Нойзи след инцидента, при който той беше хванат да шофира в нетрезво състояние преди близо година. 


Допълнително, в медиите се появиха спекулации, че тя може би се е върнала при бившия си партньор Димитър Рачков, след като двамата бяха забелязани да си разменят шеги в предаването „Пееш или лъжеш“.


Досега Мария не е коментирала публично състоянието на брака си с Ивайло или слуховете около инцидента. Липсата на общи снимки на двойката също подхрани спекулациите за проблеми в техните отношения.


Но Мария Игнатова сложи край на слуховете, като сподели в социалните мрежи изненадата, която е получила от Нойзи по случай рождения си ден – красив букет розови цветя.С трогателно послание, тя написа: „Най-красивата сутрешна изненада! Обичам те, Нойзи“, с което категорично отговори на въпросите за тяхната връзка. Игнатова демонстрира, че продължава да спазва брачната си клетва „и в добро, и в лошо“ и остава до съпруга си въпреки трудностите.

Източник:Флагман

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив