„Луда по тебе“ на Камелия се превърна в интернет сензация заради сръбски филм и стана любима на двама велики спортисти…


С поне три десетилетия история, българският поп-фолк вече има всички основания да претендира, че не е просто мимолетно отклонение от музикалната норма. „Лекият“ жанр има своите вечни хитове, които рядко обаче са способни да прескочат границите на страната извън партитата на нашите общности в чужбина…


Виновен за възобновения интерес към песента на родната певица „Луда по тебе“ е сръбският филм „Южни ветар”. Криминалната драма мина и през българския фестивален екран, като в нея участват и двама родни актьори – Христо Шопов и Ивайло Захариев. На фона на реалистичната история за престъпния свят на Белград, родената в (сръбския!) Димитровград Габриела Пейчев изпява именно „Луда по тебе”.Хитът на Камелия от втория й албум се пееше отцяла Бъгария след мача Димитров – Джокович късно предната вечер, а забавните клипове на двамата големи бяха споделяни от хиляди.

Оказа се обаче, че и друга спортна легенда, а именно футболистът Златан Ибрахимович, е фен на песента на Камелия „Луда по тебе“. В началото на годината шведът се появи на фестивала „Сан Ремо“ и остави безмълвни всички. „Маестро, музика“, каза само Златан, след което оркестърът изсвири хита от 90-те..

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив