Хапнете нещо сладичко за мое здраве. Това написа във Фейсбук известния български певец и актьор Орлин Павлов преди ден, когато отпразнува своя рожден ден. Павлов публикува сантиментална снимка от първия си рожден ден.


 Орлин Орлинов Павлов е роден на 23 април 1979 г. в град София. Родителите му са оперни солисти на Пловдивската опера от 30 години. Орлин Павлов-старши е бас, а майка му Тиха Генова е сопран. 


Дядо му е Павел Павлов, летец-изтребител, загинал по време на Втората световна война.На 14-годишна възраст Орлин е приет в театрално-експерименталната паралелка на Николай Георгиев и в трупата „4хС“, която гастролира на много български и международни сцени и печели много награди. По-късно е приет в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“, специалност „Сценични синтетични изкуства“.


Паралелно със следването работи в „Държавен сатирично-вариететен театър“ в Габрово като актьор в продължение на две години. През 1998 г. се явява на кастинг за шоу програма в клуб „Опера“ в София, където работи заедно с Галя и Миро, пианиста Живко Петров, както и с други популярни български имена в музиката.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив