През далечната вече 2006 г., която много от вас може би вече не помнят, прага на къщата на Big Brother прекрачиха едни от най-емблематичните риалити герои в историята на родния ефир.


Безспорно един от най-провокативните участници бе Панайот Кючуков, който бе известен със своята страст към футбола и жените. 


Играта обаче стана по-пикантна, когато той за малко да се забърка по-сериозно с друг участник - Пеньо, който днес се подвизава под името Парис. В интервю Пацо сподели, че не е виждал Пеньо от 2008 г., разбрал, че бил сервитьор в Стара Загора, но към днешна дата не е известно дали това е още така.


Да се върнем назад в годините и да видим какво се случи в тайната стая между Пацо и Пеньо в един от най-силните сезони на Биг Брадър излъчен през далечната 2006 та година 

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив