Спомняте ли си Никифор и Василена от втория сезон на „Женени от пръв поглед“, излъчван по Нова тв през 2019 г. Те бяха най-скандалната и най-обсъжданата двойна на сезона.


Още преди да свършат снимките на предаването стана ясно, че двамата чакат съдебното си решение за развод. 42-годишният тогава мъж, който се опита да намери любовта в предаването „Женени от пръв поглед“, нямаше търпение да получи бракоразводното си свидетелство, тъй като изобщо не бише консумирал брака си с Василена. 


Тя пък категорично отказа да го запознае с дъщеря си, тъй като не планираше да свързва живота си с него. Капризната блондинка с куп подобрения по себе си не хареса Никифор още при първата им среща в ритуалната зала. Претенциозната булка бе разочарована от вида и социалния статус на избранника й, а при виковете „горчиво“ му позволи да я целуне само по бузата.


Емоциите между двамата взеха превес още в самото начало и това успя да вдигне рейтинга на предаването. А и по договор никой от участниците нямал право да се откаже от сключването на брак, защото иначе дължал тлъсти неустойки на продукцията. Никифор изобщо не отговарял на високите изисквания на Василена. А отношението на самотната майка към него отприщи вълна от гневни коментари в интернет.

Василена си търсеше заможен и добре поддържан мъж с престижна професия, а й избраха стар ерген, който не отговаряше на нито едно от изискванията й. Родителите й, които я подсигурили с апартамент, я заплашваха, че ще си вземат жилището, ако остане с Никифор.

5 години по-късно несъвместимата двойка е поела самостоятелно по пътя си в живота.


Никифор е вече улегнал 47 годишен ерген, който от миналата година е новодомец. Той дели новото си жилище със своето любимо куче и поне на този етап не мисли за брак и семейство. Любимата му жена продължава да бъде неговата любяща майка.


Василена също все още не е успяла да срещне мъжа на живота си, явно заради непосилните критерии, които си е поставила. В момента тя продължава да бръмчи из софийските улици с любимата си кола и да се занимава със собствения си бизнес.

След предаването и двамата имаха краткотрайни връзки, които обаче не доведоха до нищо сериозно.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив