Вторият сезон на "Биг Брадър" стартира на 19 септември 2005. Победител е Мирослав Атанасов, който спечели 200 000 лева. При започването на сезона къщата не беше завършена и трябваше участниците да я ремонтират.Цяла България запомни Миро заради мелодрамата, която сътвориха със съпругата му Елена, също участник в този епизод на риалитито. 


Парите, които Миро спечели инвестира в строителния бизнес. През 2012 г. заедно с топмодела Катя Дюлгерова, менажира кастинг агенция. Миро бе един от участниците в първото издание на „Big Brother All Stars“, събрало част от най-атрактивните образи в шоуто досега. Във визитката си тогава споделя, че мечтае да има деца. След шоуто казва, че вътре всичко се случва по сценарий.


Веднага след излизането си от Къщата Миро въртял бизнес с машини, камиони и печелел повече от добре от начинанията си в тази област. „След това влязох в строителството, точно по време на кризата – през 2008 година. Там мащабите и инвестициите са огромни, съответно и загубите стигат до милиони. С много пари затънах – сумата беше 6-цифрена и стигна до 7-цифрена. Малко хора оцеляха в бизнеса. 


След фалита имаше хора, които се удавиха или обесиха. И на мен ми беше доста трудно, но аз се изправих на крака и продължих“, разказвал е за трудностите си с парите брадърът. Именно тогава осъзнава как печалбата от шоуто също както и бракът му си заминава – без никаква полза за бъдещето му. Точно този знак на съдбата обаче се превръща в негова философия за напред – да инвестира в стойностни неща и връзки, вместо в лесни успехи. Една от именно тези стойностни инвестиции в живота му е връзката му с бившата манекенка Екатерина Дюлгерова.


"На кафе" с победителя от Big Brother 2 - Миро, половинката му Катя и сина им Давид (22.02.2018)


Двамата се познават още в годините на бума на „Биг брадър”, но тогава не са никак близки. Започват да се харесват чак, след като се случва да работят заедно. Катя е тази, която е по-предубедена в отношенията им, а на Миро му се налага да се бори за вниманието й с нейния син Денис. Точно чрез него обаче я печели завинаги. 


Още от началото той показва, че ще се грижи за малкия като за свое отроче и няма с нищо да го кара да усеща липсата на мъжко рамо. Двамата с момчето, което вече е тийнейджър, се разбират доста добре. Денис е този, който първи научава и за бременността на майка си и доста се шегува с този факт. Когато се появява малкото му братче, той е вече на 12 години и много помага в грижите за него. От своя страна Миро пък е този, който отговаря да е навреме на училище и да му помага по мъжките въпроси. Един от тях, разбира се, е свързан с това дали няма да му стане официално пастрок като вдигне сватба с майка му. Двамата с нея са вече 5 години заедно, но така и не са се решили на това.


Мирослав Георгиев бе покосен от инсулт, от който се възстанови. Преди това е изкарал и коронавирус, както самият той е споделял пред приятели, въпреки че не си е правил тест. Твърди, че именно инфекцията е предизвикала и инсулта.На 13.05.2021 година,Миро получава втори инсулт от който на 41 годишна възраст. Поклон пред паметта му!

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив