Елена Сергова, която стана популярна от втория сезон на „Ергенът“, също става част от телевизионното риалити Big Brother, но в ролята на Big Sister. Дамата, която стигна до финала и до последно се бореше за сърцето на пианиста Евгени Генчев, сега ще приеме ролята на водещ в тематичния подкаст „Голямата сестра“, пише Актуално.


„И ако знаеш какво съм им подготвила“, казва Елена в промо видеото за подкаста, с което дава заявка, че няма да спестява неудобните въпроси към участниците, които седнат на разговор с нея.


В интернет вече текат дискусии по темата, като мнозина смятат, че изборът на Елена Сергова за водещ на подкаста е едно от малкото адекватни решения, свързани с Big Brother. Още не е ясно кога финалистката в „Ергенът“ 2 ще проведе първия си разговор, но вероятно това ще стане съвсем скоро – когато първият съквартирант бъде изгонен.


Big Brother започна ударно и въпреки че много зрители смятат, че предаването е ударило „дъното“ с избора на финалните съквартиранти, всички масово говорят за риалитите.


Приключението за новите интригуващи участници започна с първо неочаквано предизвикателство. Голямата тема в първите часове за съквартирантите беше загубата на багажа им, а причината – решението на бармана Петър да лиши всички от лични принадлежности, но да запази своя багаж, за да спази обещанието към дъщеря си. Никой от съквартирантите обаче не подозира, че Петър е агент „Енигма“ – човекът с тайна мисия, готов да изпълнява желанията на зрителите.Взривяването на куфарите на съквартирантите в двора на Къщата ги раздели на два лагера – на разбиращите решението на Петър и на недоумяващите как някой би могъл да остави 8 жени без личните им вещи.


Това не беше единственият обрат, който остави съквартирантите объркани. Те станаха свидетели на разговор в изповедалнята между Big Brother и Петър, в който стана ясно, че той ще бъде единственият човек, който може да номинира тази седмица. Така изборът кой да бъде застрашен от изгонване остава в ръцете на зрителите.


В Къщата се състояха и първите разговори по значими теми. Темата за еднополовите връзки раздели част от дамите. Ексцентричната Анджела и шармантната Ивонне защитиха позиция в подкрепа на своите приятели, без значение от техните предпочитания. От другата страна застана рапърката Косара, която не приема различните и тяхното желание да се изразяват.


Бившият свещеник Марио и чаровната Кристи също проведоха дълбок приятелски разговор в двора на Къщата, в който той призна за най-голямото и тежко предизвикателство, с което се е сблъсквал в живота си – тежката диагноза на майка му. Фриволното поведение на Марио след влизането му в Къщата беше и причината той да иска да се изповяда пред Big Brother.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив