Полският предсказател Анджей пророкува мрачно бъдеще за човечеството. Според него, Земята ще бъде все по-често засегната от природни бедствия, които ще унищожат цели градове. 


Той предсказва, че в резултат на мощни земетресения и разломи планетата ще погълне градове като Ташкент, Ню Йорк и Бразилия. 


Градовете, които няма да бъдат разрушени от земетресенията, ще потънат под водата – например Лос Анджелис. Анджей твърди, че Калифорния ще се отдели от континенталната част на САЩ, а Норвегия и Швейцария ще бъдат наводнени. Италия ще се раздели на множество острови, а Средиземно море ще се превърне в езеро. 


Анджей също така вярва, че небето ще потъне в мрак, осветявано единствено от ярки светкавици. Според неговите видения, краят на света ще бъде съпътстван от непрекъснати природни катаклизми и страдания.

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив