Вяра и Надежда търсят пари за билет към родината.Любопитната новина бе съобщена от flagman.bg


Най-известните героини на родния "Биг брадър" - близначките Вяра и Надежда, се прибират до дни у нас. В няколко сторита в социалните мрежи те се възмущаваха  от отношението към тях в Англия.


В изповедта на двете момичета става ясно, че живеят на улицата, изкарват парите си с просия и са ги третирали като проститутки, защото са жени.


"Здравейте, ние пак сме на улицата и пак просим. Днес поискахме билети за България и чакаме румънската организация да ни ги купи. Чакаме си...", отсече Надежда, а сестра ѝ се сопна ядосано: "Добре ли е турският сериал?!“. Това става ясно от кадри, на които двете жени седят на картон на улицата, увити в шалове и всякакви други дрехи.В типичния си стил Надя и Вяра говореха една през друга, опитвайки се да призовават сънародниците им за помощ.


Те разказаха за инцидент на улицата с човек, който ги нападнал, представяйки се за полицай, и така навредил на живота им, което ги накарало да вземат решение да се върнат в родината.  


Докато двете сестри водят скитнически начин на живот, третата – Любов, е щастливо омъжена, има дъщеричка Виктория и не поддържа контакт с тях.


Фуриите с емблематичната реплика "Дека са ти пръстените?" доскоро нямаха никакво намерение да се връщат в родината и да водят нормален начин на живот, а вместо това продължаваха да разчитат на подаяния, като в последно време влагаха парите си в алкохол, става ясно от снимките им в социалните мрежи. 

Източник:www.flagman.bg

РЕКЛАМА
СПОДЕЛИ НОВИНАТА👉

0 comments:

Публикуване на коментар

Коментирайте тук

Най-четени👇

Популярни публикации👇

КОНТАКТИ:

Сайта bgspomen.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността и, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът й, освен ако не е авторска. Възможно е написаното в някой статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Архив